Aannemers

Aannemers

Projectmanagement voor aannemers

Projectmanagement voor aannemers

De voorbereiding goed geregeld, zonder dat u er omkijken naar heeft

Casalt ondersteunt kleine tot middelgrote bouwbedrijven die zich graag focussen op de uitvoering van bouwprojecten. We verzorgen voor hen tijdelijk of structureel de complete voorbereiding van bouwprojecten: van kostencalculaties tot ontwerptraject en van

vergunningverlening tot contractvorming met leveranciers. Zo kunt u verwachtingen van nieuwe opdrachtgevers blijven waarmaken, zonder dat het u zelf tijd kost. Ons projectmanagement zorgt bovendien voor gestroomlijnde bouwprocessen met lagere faalkosten.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Zet de stap naar grotere werken

Grote werken gaan vaak naar grote aannemers. Maar met de ondersteuning van Casalt kunt u straks ook villa’s bouwen of complexere utiliteitsprojecten aannemen. De bouwmanagers van Casalt hebben namelijk ruime ervaring met het coördineren en aansturen van werken met miljoenenwaardes. Die expertise zetten we graag voor u in. We ontzorgen u door de voorbereiding en coördinatie van zulke grote werken uit te voeren, waarbij we de benodigde stabiliteit en structuur aanbrengen. Ook wijzen we u in alle stadia op de risico’s die grotere werken met zich mee brengen en helpen we u om de verwachtingen van alle stakeholders op de juiste manier te managen.

Grote bouwprojecten aannemers en architecten Casalt
Duidelijke afspraken, transparantie in de kosten Casalt

Duidelijke afspraken, transparantie in de kosten

We snappen dat een samenwerking vertrouwen vraagt. De zekerheid dat we de werkzaamheden voor u uitvoeren op een manier die past bij uw bedrijf. Daarom nemen we de tijd om kennis te maken. Ook maken we duidelijke afspraken: wat doen wij, wat doet u zelf. En welke kosten brengen we daarvoor in rekening. Ook spreken we af hoe we ervoor zorgen dat u steeds op de hoogte bent van wat we doen en hoe we de dossieropbouw vormgeven.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord