Architecten

Architecten

Bouwtechnisch advies voor architecten

Bouwtechnisch advies voor (interieur)architecten

Laat uw ontwerpen on demand technisch optimaliseren

Als (interieur)architect kunt u opdrachtgevers een belangrijke meerwaarde bieden door in het ontwerpproces scherp oog te houden voor de technische haalbaarheid én betaalbaarheid van ontwerpkeuzes. Casalt ondersteunt u daarbij. Onze bouwkundig specialisten kijken graag mee bij schetsontwerpen, definitieve ontwerpen en technische ontwerpen. Door ontwerpen technisch te optimaliseren, voorkomen we dat in de uitvoeringsfase aanpassingen moeten worden gedaan die zorgen voor vertraging of extra kosten.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Flexibele ondersteuning voor (interieur)architecten

Is het tijdelijk drukker dan anders, zijn er medewerkers ziek of vertrekt een ervaren medewerker? Dan springt Casalt graag on demand in. We ondersteunen architecten en interieurarchitecten onder meer met het maken van kostenramingen en bouwbegeleiding, waarbij we bewaken dat de realisatie conform het ontwerp plaatsvindt. We snappen dat zo’n samenwerking om vertrouwen vraagt. En dat u wilt dat werkzaamheden worden uitgevoerd op een manier die bij uw organisatie past. Daarom nemen we de tijd om kennis te maken. Ook maken we duidelijke afspraken: wat doen wij, wat doet u zelf. En welke kosten brengen we daarvoor in rekening.

Ondersteuning voor architecten
Casalt voor architecten

We gaan niet op uw ontwerpstoel zitten

Ontwerpen is een vak apart. Dat weten we bij Casalt maar al te goed. We gaan dan ook niet op uw stoel zitten en bemoeien ons niet met esthetische keuzes. In plaats daarvan focussen we ons op de bouwtechnische kant van het ontwerp, waarbij we steeds vanuit uw perspectief denken. Is het uit bouwtechnisch oogpunt nodig om een ontwerp aan te passen? Dan komen we met suggesties die aansluiten bij uw ontwerpvisie. Zo vullen we elkaar in het ontwerpproces naadloos aan. 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord