VvE’S

VvE’S

Bouwtechnisch advies en beheer voor VvE's

Bouwtechnisch advies en beheer voor VvE’s

Geen omkijken naar onderhoud, grip op de kosten

Vraagt u zich als VvE-bestuur regelmatig af of u niet teveel betaalt voor onderhoudswerkzaamheden? Of ontbreekt het aan technische kennis of tijd om een meerjarenonderhoudsplan op te stellen en benodigde werkzaamheden te coördineren? Schakel dan een technisch VvE-beheerder van Casalt in. Voor een voorspelbare, vaste prijs per maand nemen we het technisch beheer van u over. Zo heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van het VvE-complex, terwijl u optimaal grip houdt op de onderhoudskosten.

Kom vrijblijvend kennismaken

Deze werkzaamheden kunnen we voor uw VVE verzorgen.

Conditiemeting

Een gecertificeerde inspecteur beoordeelt de bouwkundige staat van het appartementencomplex. Dat gebeurt volgens de normen van de NEN 2767. Na afloop weet u als VvE-bestuur welk onderhoud er in de komende 25 jaar is te verwachten.

Conditiemeting vereniging van eigenaren
Meerjarenonderhoudsplan

Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Op basis van de conditiemeting stellen we een doorlopend, digitaal Meerjarenonderhoudsplan op, inclusief een begroting. We beschikken hiervoor over speciale MJOP-software en een digitale database met kostenniveaus van materialen en onderhoudswerkzaamheden. Zo bent u als VvE-bestuur verzekerd van een actueel en geïndexeerd kostenoverzicht voor de aankomende 25 jaar.

Bouwtechnisch advies

Samen stellen we het MJOP definitief vast. Als VvE-bestuur beslist u zelf welk onderhoud u wanneer laat uitvoeren. Is er op korte termijn onvoldoende budget om alle werkzaamheden uit te laten voeren? Dan denken we mee over prioritering en helpen we om slimme keuzes te maken, die de technische kwaliteit van het complex zoveel mogelijk borgen.

Conditiemeting bouwadvies particulieren
Begeleiding in onderhoud van bouwtechnisch advies

Begeleiding onderhoud

Is de vereniging van eigenaars akkoord met het Meerjarenonderhoudsplan? Dan ontzorgen we de VvE door de werkzaamheden voor te bereiden, in te kopen en te begeleiden. Onze jarenlange ervaring in bouwbegeleiding zorgt er daarbij voor dat u niet te veel betaalt voor onderhoud, de werkzaamheden op tijd klaar zijn en de kwaliteit hoog is.

Onderhoudsdocumentatie

Alle rapporten, plannen, afspraken en facturen die te maken hebben met het technisch beheer, zetten we voor u in een online VvE-portaal. U heeft als VvE-bestuur 24/7 toegang tot deze beveiligde online omgeving. Zo heeft u altijd inzicht en raakt u nooit meer belangrijke documenten kwijt.

Onderhoudsdocumentatie bouwadvies particulieren
Daarom werken VvE’s graag met ons samen

Daarom werken VvE’s graag met ons samen

Casalt focust bewust op het technisch beheer van woon- en appartementencomplexen. Op dat vlak haalt u een ervaren specialist in huis die meer kennis heeft dan een allround VvE-beheerder. Bovendien betaalt u niet voor allerlei niet-technische beheertaken die u ook prima zelf kunt uitvoeren. Kiest u voor Casalt? Dan heeft u als VvE-bestuur geen omkijken meer naar het technisch beheer, terwijl u wel betrokken blijft bij alle belangrijke financiële en bouwtechnische beslissingen. Bovendien houdt u altijd inzicht in de uitgaven, omdat u als VvE-bestuur zelf de facturen voor onderhoud betaalt. Neem vrijblijvend contact op.

Wilt u samenwerken met Casalt?

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord