Bedrijfspand laten bouwen

Bedrijfspand laten bouwen

Nieuw bedrijfspand laten bouwen?

Nieuw bedrijfspand laten bouwen

Bespaar tijd en kosten met een onafhankelijke bouwmanager

Wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen? Dan komt er veel op u af. Van de keuze van een kavel en het ontwikkelen van een programma van eisen tot het ontwerp en de selectie van bouwpartijen. En dan moet de bouw van uw bedrijfspand nog beginnen, waarbij u natuurlijk steeds de vinger aan de pols wilt houden. Kies daarom net als andere ondernemers voor bouwmanagement door Casalt. Onze ervaren bouwbegeleiders zijn graag uw adviseur, sparringpartner en regisseur van het bouwproces. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissingen neemt, geen onnodige kosten maakt en uw bedrijfspand op tijd en binnen budget klaar is.

Kom vrijblijvend kennismaken

Onafhankelijk advies bij het bouwen van een bedrijfspand

Onze bouwbegeleiders hebben jarenlang ervaring in de utiliteitsbouw. Ze denken met u mee over alle technische en functionele keuzes die komen kijken bij het bouwen van een bedrijfspand. Of het nu gaat om een bedrijfshal, een kantoor, een showroom, een loods of een winkel. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de aannemer, architect of andere bouwpartijen hebben we daarbij geen andere belangen dan de uwe. Daardoor kunnen we u volstrekt onafhankelijk adviseren.

Onafhankelijk advies bij bouwen van bedrijfspand
Selectie van bouwpartners en contractvorming Bedrijfspand laten bouwen Casalt

Selectie van bouwpartners en contractvorming

Bij de bouw van uw bedrijfspand zijn tal van partijen betrokken. Van de architect tot de aannemer en van de installateur tot afbouwpartijen en inrichters. Casalt helpt u om de bouw van uw bedrijfspand aan te besteden. We borgen dat partijen vergelijkbare aanbiedingen of offertes doen, screenen de offertes op juistheid en volledigheid en fungeren als sparringpartner bij de beoordeling en selectie. U bepaalt zelf met wie u gaat bouwen. Na de beslissing stellen we de conceptcontracten op en nemen we die met de geselecteerde partijen door. Zo zorgen we dat iedereen weet wat uw verwachtingen zijn.

Begeleiding van de bouw van uw bedrijfspand

Een bedrijfspand bouwen kost veel tijd. Tijd die u ook nodig heeft voor de aansturing van uw bedrijf. De externe bouwmanager van Casalt zorgt dat u zich kunt blijven focussen op de operationele bedrijfsvoering van uw onderneming. Hij coördineert voor u de werkzaamheden, leidt bouwvergaderingen en bewaakt de voortgang en kwaliteit van de nieuwbouw. Daarbij houdt hij u steeds op de hoogte en betrekt hij u waar nodig bij belangrijke beslissingen over de bouw. Zo zorgen we ervoor dat u steeds in control bent.

Begeleiding van de bouw van uw bedrijfspand
Kosten van het bouwen van een bedrijfspand

Kosten van het bouwen van een bedrijfspand

De kosten van het bouwen van een bedrijfspand hangen sterk af van het type bedrijfspand, het volume van bedrijfspand en het gewenste uitvoeringsniveau. Casalt ondersteunt u met het maken van realistische kostencalculaties. We baseren ons daarbij niet alleen op onze jarenlange ervaring met utiliteitsprojecten, maar ook op een database met actuele marktprijzen van materialen en bouwdiensten. In elke fase van het voorbereidingstraject scherpen we de kostencalculatie verder aan, zodat u steeds inzicht heeft in de te verwachten kosten van uw nieuwe bedrijfspand.

Bouwkostenbeheersing bij een bedrijfspand bouwen

De meeste bouwprojecten vallen duurder uit dan begroot. Onvermijdelijk? Bij Casalt laten we graag zien dat het ook anders kan, door scherp in te zetten op bouwkostenbeheersing. Dat begint al in de ontwerpfase. Tijdens deze fase bewaken we voor u de technische haalbaarheid en betaalbaarheid van uw nieuwe bedrijfspand. Zo voorkomen we budgetoverschrijdingen doordat in de uitvoering nog aanpassingen gedaan moeten worden. Ook tijdens het bouwen van uw bedrijfspand zelf houden we de vinger stevig aan de pols. Onze bouwkundige ervaring zorgt er daarbij voor dat u niet opdraait voor vermijdbare meerkosten of faalkosten.

Bouwkostenbeheersing bedrijfspand
Maak een afspraak met een van de bouwbegeleiders van Casalt

Maak een afspraak met een van onze bouwbegeleiders

Meer weten over een bedrijfspand bouwen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze bouwbegeleiders. In een kennismakingsgesprek gaan we dieper in op onze werkwijze en inventariseren we uw wensen en behoeften. Zo vinden we het geen probleem om een deel van de bouwbegeleiding uit te voeren. Op basis van het kennismakingsgesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte voor de bouwbegeleiding van uw nieuwe bedrijfspand. Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord