Ondernemer

Ondernemer

Zakelijk bouwadvies en bouwbegeleiding

Zakelijk bouwadvies en bouwbegeleiding

Zodat u kunt focussen op uw bedrijfsvoering

Een nieuw bedrijfspand bouwen of uw bestaande bedrijfspand uitbreiden of verduurzamen? Dat doet u er als ondernemer niet even bij. Bovendien moet u tal van (bouwtechnische) beslissingen nemen met grote financiële consequenties. Beslissingen die vaak ook direct van invloed zijn op uw dagelijkse bedrijfsvoering en toekomstige groeimogelijkheden. Kies daarom voor bouwadvies en bouwbegeleiding door zakelijk bouwadviesbureau Casalt. Onze ervaren specialisten coördineren het bouwproces en fungeren als onafhankelijk bouwadviseur en sparringpartner. Zo kunt u zich focussen op de aansturing van uw bedrijf en weet u zeker dat u de juiste bouwkundige keuzes maakt.

Kom vrijblijvend kennismaken

Dit kunnen we als zakelijk bouwadviesbureau voor u verzorgen

Planvorming bouwadvies particulieren

Planvorming

Samen brengen we in kaart wat uw doelen, eisen en wensen zijn. Daarbij denken onze adviseurs steeds constructief-kritisch mee. Is met het oog op uw groeiambities verbouwen van uw bedrijfspand bijvoorbeeld wel de beste oplossing, of is verhuizen toch een betere keuze? Casalt geeft u inzicht in de mogelijkheden en brengt kansen en risico’s in kaart. In combinatie met ons advies, de kostenramingen en bouwplanningen kunt u vervolgens gericht een keuze maken.

Ontwerpbegeleiding

We laten de architect zijn werk doen, maar borgen dat er geen ontwerpkeuzes worden gemaakt die bouwtechnisch niet haalbaar zijn. Ook bewaken we in deze fase voor u het projectbudget, de fasering en de planning van uw bouwproject.

Ontwerpbegeleiding particulieren
Selectie en contractvorming

Selectie en contractvorming

We zorgen dat meerdere aannemers en leveranciers vergelijkbare offertes opleveren. Nadat u een keuze gemaakt heeft, spreken we alle belangrijke bouwtechnische en juridische aspecten van het contract goed door met de geselecteerde aannemers en leveranciers en verzorgen we de contractvorming.

Bouwmanagement en opleverbegeleiding

In deze fase zijn we als zakelijk bouwadviesbureau de spin in het web tussen de architect, de aannemer, de leveranciers en u als opdrachtgever. We zorgen dat het bouwproces op schema en binnen budget blijft en dat alle betrokken partijen goed met elkaar blijven communiceren. Ook controleren we de kwaliteit van de bouw tijdens inspecties en (tussen)opleveringen. Zo bent u steeds in control en kunt u waar nodig tijdig bijsturen.

Bouwmanagement en opleverbegeleiding particulieren
Daarom werken ondernemers graag met ons samen

Daarom werken ondernemers graag met ons samen

Typisch Casalt? Dat is onze ondernemende houding. We schakelen snel en snappen dat bouwtechnische keuzes altijd in dienst moeten staan van uw bedrijfsdoelen. Door onze onafhankelijke positie als zakelijk bouwadviesbureau weet u zeker dat we altijd in uw belang handelen. Terwijl we met ons grote netwerk en onze uitstekende connecties vaak meer voor elkaar kunnen krijgen dan anderen. Ook bij complexe zakelijke bouwuitdagingen. Neem vrijblijvend contact op.

Wilt u samenwerken met Casalt?

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord