Particulier

Particulier

Bouwbegeleiding voor particulieren

Bouwbegeleiding voor particulieren

Stressloos en binnen budget bouwen of verbouwen

Heeft u plannen om te bouwen of uw huidige woning te verbouwen? Dan moet u duizend-en-één keuzes maken, met vaak grote praktische én financiële consequenties. Bovendien vraagt al het regelwerk rond een verbouwing of nieuwbouwproject veel tijd en energie. Kies daarom voor bouwbegeleiding door Casalt. Onze ervaren bouwbegeleiders helpen u om in elke stap van het proces de juiste keuzes te maken en zorgen ervoor dat uw (ver)bouwproject binnen budget blijft en op tijd klaar is.

Kom vrijblijvend kennismaken

Zo ontzorgen we u met bouwbegeleiding

Advies en planvorming

Wat kan er eigenlijk op het kavel dat u op het oog heeft? Welke bouwtechnische mogelijkheden zijn er om uw bestaande woning aan te passen of te verduurzamen? En wat is er globaal mogelijk binnen uw budget? Daar geven we u inzicht in. Samen zetten we de stap van dromen en wensen naar een concreet programma van eisen.

Bouwbegeleiding advies voor particulieren
Ontwerpbegeleiding bouwadvies particulieren

Ontwerpbegeleiding

Een architect of aannemer werkt de plannen voor uw nieuwe woning of verbouwing uit. Daarbij houden wij steeds de vinger aan de pols. Worden uw wensen goed doorvertaald in het ontwerp? Is het ontwerp ook technisch haalbaar? En blijven we met deze ontwerpkeuzes binnen budget?

Selectie en contractvorming

Op basis van technische omschrijvingen vragen we vergelijkbare offertes op bij aannemers en installateurs. We screenen of de offertes volledig zijn en er geen addertjes onder het gras zitten. U bepaalt zelf met wie u in zee gaat, waarna wij zorgen voor waterdichte contracten en de verwachtingen nog eens goed doorspreken met alle geselecteerde bedrijven.

Selectie en contractvorming bouwadvies particulieren
Selectie en contractvorming bouwadvies particulieren

Begeleiding en oplevering

Nu gaat het écht beginnen! We zorgen dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten, dat alle bouwpartners goed met elkaar blijven communiceren en dat de verbouwing op schema en binnen budget blijft. Met tussentijdse controles bewaken we dat iedereen zich houdt aan de afspraken en het geleverde werk van hoge kwaliteit is. Door deze werkwijze zijn er vaak nauwelijks restpunten bij de oplevering! 

Daarom werken particulieren graag met ons samen

De bouwbegeleiders van Casalt komen uit de praktijk. We stonden met onze voeten in de modder op de bouwplaats en gaven leiding aan een groot aantal bouwprojecten en verbouwingen. Die kennis en ervaring zorg ervoor dat we precies weten wat er wel en niet mogelijk is en wat bijvoorbeeld reële kosten zijn. Ook een prettig idee? We zijn helemaal onafhankelijk en behartigen dus alleen uw belangen. Dat zorgt ervoor dat u sterker staat in onderhandelingen of lastige gesprekken met de partijen die betrokken zijn bij de bouw of verbouw van uw woning. Tijdens de bouw of verbouwing nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen, terwijl we u wel steeds op de hoogte houden en betrekken bij alle belangrijke beslissingen. Ook weet u precies wat we voor u doen en welke kosten daarmee gemoeid zijn. Neem vrijblijvend contact op.

Wilt u samenwerken met Casalt?
Daarom werken particulieren graag samen met Casalt

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord