Voor wie

Voor wie

Voor particulieren

Wilt u nieuw bouwen, verbouwen of uw woning verduurzamen? Of heeft u plannen om samen met andere particulieren te bouwen in particulier opdrachtgeverschap (CPO)? De ervaren bouwbegeleiders van Casalt helpen u om in elke stap van het proces de juiste keuzes te maken en zorgen ervoor dat uw (ver)bouwproject binnen budget blijft en op tijd klaar is.

Ontdek hoe we werken

Voor ondernemers

Casalt begeleidt bedrijven bij nieuwbouw, verbouwingen, uitbreiding en verduurzaming. Kies ook voor het gemak en de kennis van een ervaren bouwmanager, die u onafhankelijk adviseert en het bouwproces voor u coördineert. Zo kunt u zich focussen op de aansturing van uw bedrijf, terwijl u toch steeds betrokken bent bij alle belangrijke beslissingen.

Ontdek hoe we werken

Voor VvE’s

Ontbreekt het u als VvE-bestuur aan kennis of tijd om het meerjarig onderhoud van het appartementencomplex goed te regelen? Casalt ontzorgt u met conditiemetingen, het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan inclusief jaarlijks geïndexeerde begroting en de inkoop en aansturing van de onderhoudswerkzaamheden.

Ontdek hoe we werken

Voor projectontwikkelaars en beleggers

Van kostenramingen tot vergunningsaanvragen en van bouwtechnische keuring tot begeleiding van bouw- en onderhoudsprojecten. Casalt ondersteunt u graag on demand bij de werkzaamheden waar u (tijdelijk) niet aan toekomt of de kennis niet voor in huis heeft. Daarbij hebben we steeds oog voor uw rendement als projectontwikkelaar, vastgoedeigenaar of belegger. 

Ontdek hoe we werken

onze projecten

Uitbouw woning Barneveld

Barneveld

Bouwteam met Opdrachtgever

Project bekijken

Verduurzamen woning Nijmegen

Nijmegen

Verduurzamen vrijstaande villa

Project bekijken

Renoveren appartementen complex

Renkum

Transformatie naar 12 appartementen en 1 winkelruimte

Project bekijken

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord