Vastgoed eigenaren & projectontwikkelaars

Vastgoed eigenaren & projectontwikkelaars

Bouwtechnische ondersteuning voor projectontwikkelaars en beleggers

Bouwtechnische ondersteuning voor projectontwikkelaars en beleggers

Haal on demand, gerichte bouwkundige kennis in huis

Het ontwikkelen van vastgoed of beheren van vastgoedportefeuilles vraagt om diepgaande bouwtechnische kennis. Heeft u die niet zelf in huis, ontbreekt het u (tijdelijk) aan capaciteit of heeft u behoefte aan een second opinion? Casalt fungeert als flexibele bouwtechnische partner van projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren en beleggers. We ondersteunen ook u graag on demand met onder meer bouwtechnisch advies en bouwbegeleiding.

Kom vrijblijvend kennismaken

Wat kunnen we voor u betekenen?

Kostenramingen Casalt vastgoed eigenaren en projectontwikkelaars

Kostenramingen

Van kostencalculaties voor nieuwbouw en verbouwingen tot geïndexeerde meerjarenramingen voor onderhoud van objecten in uw vastgoedportefeuille; we geven u betrouwbaar en nauwkeurig inzicht in de investeringen die uw vastgoedambities vragen. 

Bouwtechnisch advies

Wat is er bouwtechnisch mogelijk in een bestaand pand? Wat is de goedkoopste bouwmethode voor dat nieuwbouwproject? Hoe kan ik mijn vastgoedportefeuille het beste verduurzamen? Onze bouwkundig consultants helpen u om betere keuzes te maken op basis van grondige analyses.

Bouwtechnisch advies bouwadvies en projectontwikkelaars
Bouwtechnische keuring projectontwikkelaars en beleggers

Bouwtechnische keuringen

Inzicht nodig in de bouwkundige staat van uw vastgoedportefeuille of een vastgoedobject dat u op het oog heeft? Onze ervaren inspecteurs voorzien u van een glashelder keuringsrapport, met inzicht in benodigde onderhoudsinvesteringen. 

Bouwbegeleiding

Schakel onze bouwbegeleiders in voor bijvoorbeeld het opstellen van een programma van eisen, het regelen van vergunningen, de selectie van en contractvorming met aannemers of als toezichthouder tijdens de bouw. U mag het natuurlijk ook allemaal aan ons overlaten.

Bouwtechnisch advies vastgoed eigenaren en projectontwikkelaars

Bouwtechnisch advies met oog voor rendement

Bij Casalt snappen we hoe u als projectontwikkelaar of belegger naar vastgoed kijkt. Onderaan de streep draait het uiteindelijk om rendement. Daar zijn we ons steeds van bewust als we u bouwtechnisch advies geven of werkzaamheden uit handen nemen. Dat combineren we met een flexibele houding en pragmatische instelling, waarbij we steeds naar de optimale balans zoeken tussen snelheid, kwaliteit en kostenbeheersing.  Neem vrijblijvend contact op.

Wilt u samenwerken met Casalt?

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord