Referenties

Referenties

Nieuwbouw bedrijfshal Mixmasters

Realisatie van energieneutrale bedrijfshal

Nieuwbouw bedrijfshal Mixmasters

Energie neutrale bedrijfshal

Midden op het bedrijventerrein in Duiven, langs de snelweg A12, bereidt Opdrachtgever Mixmasters haar bestaande productielocatie uit met een nieuwe productiehal van 1.400 m2. Om toekomst bestendig te zijn en met het oog op het verduurzamen van het klimaat heeft Mixmasters ervoor gekozen om de productiehal volledig duurzaam te bouwen.

 

Tijdens de ontwerpfase is Casalt benaderd om mee te denken in de technische details, het verduurzamen van de productiehal en het toetsen van de diverse ontwerpen obv het vastgestelde budget.

 

Na afronding van het ontwerp is Casalt gestart met het opstellen van technisch omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden en zijn de offerte trajecten gestart tbv de aannemersselectie. Na afronding selectie zijn de diverse aannemers en technische installateurs gecontracteerd.

 

Tijdens de realisatiefase was Casalt verantwoordelijk voor bewaking van de voortgang (contracten, planning, risico’s en budget), controle uit te voeren werkzaamheden, uitwerking technische ontwerp, aanspreekpunt Bouw- en Woningtoezicht, coördinatie tussen de uitvoeren de partijen en aanspreekpunt Opdrachtgever.

 

Bijzonder aan de nieuwbouw was de relatief korte realisatie periode (3 maanden) en het volledig verduurzamen van de nieuwe bedrijfshal