Referenties

Referenties

Renoveren appartementen complex

Transformatie naar 12 appartementen en 1 winkelruimte

Renoveren appartementen complex

Renoveren bedrijfspand tot appartementencomplex

  

Nadat de omgevingsvergunning was verleend is Casalt door de Opdrachtgever gevraagd het project in centrum van Renkum te begeleiden van ontwerp tot oplevering.

 

In samenwerking met de Opdrachtgever is Casalt gestart met het uitvoeren van een 3D scan van de bestaande omgeving. Het uitvoeren van een 3D is gedaan omdat en groot gedeelte van het pand wordt hergebruikt, waardoor de maatvoering van het bestaande pand cruciaal is tbv de uitwerken van de nieuwe situatie. Op basis van de inmeetresultaten is het 3D-model door Bim Creators opgezet en zijn de uitvoeringstekeningen (zowel bouwkundig als installaties) uitgewerkt.

 

In de voorbereidingfase is het 3D-model gebruikt tbv hoeveelheden bepaling en inkoop onderaannemers.

 

De uitvoeringsfase van het project doet Casalt samen met bouwbedrijf Sturkenboom, waarbij Casalt verantwoordelijk is voor inkoop en begeleiding onderaannemers/leveranciers, financiële bewaking, voorzitten bouwvergaderingen en aanspreekpunt Opdrachtgever irt oplevering en verkoop.

 

Doordat de focus van Casalt ligt op de voorbereiding en inkoop, kan bouwbedrijf Sturkenboom volledig de aandacht hebben op de realisatie van het complex.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord