Quickscan verduurzamen

Quickscan verduurzamen

Huis verduurzamen quickscan

Huis verduurzamen? Vraag een QuickScan aan

Wilt u starten met uw huis verduurzamen, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Of wilt u een woning kopen of verkopen en vraagt u zich af hoeveel het zou kosten om deze te verduurzamen? Met onze QuickScan heeft u binnen één week duidelijkheid over het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand.

Vraag een quickscan aan

Wat houdt de QuickScan in?

De QuickScan is een inspectie, waarbij we kijken naar de bouwkundige staat van een woning of bedrijfspand op de onderdelen isolatie, warmte-aanvoer en warmtebronnen. We luisteren goed naar uw wensen, en na de inspectie geven wij u advies op maat voor de verduurzaming van het pand. Binnen een week na de inspectie krijgt u van ons de uitgewerkte QuickScan in de vorm van een rapportage.

Wat houdt de quickscan in?
Voor wie is de QuickScan bedoeld?

Voor wie is de QuickScan bedoeld?

De QuickScan is er voor iedereen die graag duidelijkheid wil over de verduurzamingsmogelijkheden en kosten van een woning of bedrijfspand. We geven enkele voorbeelden:
 

 • Uw woning is al wat ouder en u wilt de energielasten omlaag krijgen.
 • U wilt een woning kopen, maar u wilt eerst weten hoe het met de duurzaamheid gesteld is en wat het zou kosten de woning te verduurzamen. Het kan gaan om een populaire, maar verre van energiezuinige jaren 30 woning, maar ook bij woningen van latere bouwjaren valt er doorgaans veel te verduurzamen.
 • U wilt een woning verkopen en voorafgaand de woning verduurzamen.

Wat de reden ook is, verduurzamen van een woning of bedrijfspand is vrijwel altijd een goed idee. We zetten de voordelen van uw bedrijfspand of huis verduurzamen op een rij:
 

 • Het is goed voor het milieu. Door te verduurzamen verlaagt u uw energieverbruik en CO2-uitstoot.
 • Uw maandelijkse energielasten dalen aanzienlijk en structureel.
 • Uw woning of bedrijfspand stijgt in waarde. Uit onderzoek blijkt dat een duurzame woning makkelijker en sneller verkoopt én meer opbrengt.

De 6 QuickScan stappen

1. Kennismaking: bij u op locatie inspecteren wij de woning op verduurzamingsmogelijkheden; dat kan de installatie van een warmtepomp zijn, zonnepanelen, isolatie, etcetera.

2. Plan van aanpak: u krijgt van ons een onderbouwing van de verduurzamingsmaatregelen, inclusief mogelijke varianten of alternatieven. We lichten daarbij toe hoe u de werkzaamheden realiseert.

3. Raming: u krijgt van ons een financiële raming van de kosten voor de te nemen maatregelen, inclusief onderbouwing. Daarbij krijgt u ook een overzicht van de subsidiemogelijkheden.

4. Begroting: wij geven u een gedetailleerde begroting, met daarin opgenomen de kosten voor de maatregelen, subsidie, terugverdientijd én een advies voor de uitvoerende partijen.

5. Warmteverlies: met behulp van een warmtebeeldcamera maken we de warmteverliezen van de woning inzichtelijk.

6. Toelichting: telefonische toelichting van het plan van aanpak en de financiële onderbouwing.

Vraag een quickscan aan
De 6 QuickScan stappen
Uw huis of bedrijfspand verduurzamen begint met een QuickScan

Uw huis of bedrijfspand verduurzamen begint met een QuickScan

Kies welke QuickScan variant het beste past bij uw omstandigheden, eisen en wensen:

 • QuickScan Basis: bestaat uit de stappen 1,2,3 en 6 van de hierboven genoemde QuickScan stappen.
 • QuickScan Pro: bestaat uit de stappen 1,2,4,5 en 6 van de hierboven genoemde QuickScan stappen.
 • QuickScan Custom: onze maatwerkoplossing waarin wij naast de genoemde QuickScan stappen, ook onder andere het selecteren van partijen en bouwbegeleiding voor u verzorgen.

Wat kost een zakelijke of particuliere QuickScan?

De kosten van een QuickScan verschillen per woningtype of pand. U wilt natuurlijk graag van tevoren weten waar u aan toe bent. Daarom geven wij u vooraf een helder en compleet inzicht van de QuickScan prijzen:

QuickScan Basic:

 • Tussenwoning: € 425,00. Excl btw.
 • 2 onder 1 kap: €475,00. Excl btw.
 • Hoekwoning: € 475,00. Excl btw.
 • Vrijstaand: € 525,00. Excl btw.

QuickScan Pro:

 • Tussenwoning: € 550,00. Excl btw.
 • 2 onder 1 kap: €610,00. Excl btw.
 • Hoekwoning: € 610,00. Excl btw.
 • Vrijstaand: € 675,00. Excl btw.

QuickScan zakelijk: prijs op aanvraag.

Staat uw woningtype er niet bij of wilt u een bedrijfspand verduurzamen? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een QuickScan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op
Wat kost een QuickScan?
Huis verduurzamen? Vraag een QuickScan aan

Huis verduurzamen? Vraag een QuickScan aan

Wij zetten graag onze kennis en ervaring voor u in, op weg naar optimale verduurzaming. Wij begrijpen heel goed dat een rol als adviseur om vertrouwen vraagt. Daarom kunt u bij ons rekenen op een persoonlijke benadering, transparantie en duidelijke afspraken.

Wilt u uw huis verduurzamen? Zet makkelijk en snel de eerste stap en vraag een QuickScan aan. Heeft u vragen over de QuickScan? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@casalt.nl of ga naar onze contactpagina.

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord